SERUM PËR FYTYRËN TAIVA MEN CELL 2 CELL REPAIR

Shkenca e re për plakjen e neuroneve dhe tretmanin kundër rrudhave
Serum për fytyrë me veprim të shumëfishtë

Serumi për fytyrë, TAIVA MEN CELL 2 CELL REPAIR është kompleks i përqendruar kundër plakjes me përbërje të përparuara teknologjike. Serumi përmban komponentin neuroaktiv NEUROGUARD i cili e ripërtërin komunikimin midis përfundimeve nervore dhe fibroblasteve, duke e stimuluar sintezën e kolagjenit dhe elastinës. Formula e serumit është pasuruar me përbërjen hidruese HYDRASALINOL, me kapacitet të jashtëzakonshëm për zmadhim të shprehjes së akuaporinës 8 (AQP8) e cila stimulon sistemin e lindur për hidratim të lëkurës. Ky veprim i shumëfishtë i rinovimit e ndalon dhe e ndryshon zvogëlimin e lëkurës me përmirësim të tenit dhe zmadhim të fortësisë së lëkurës. Rrudhat zvogëlohen ndjeshëm, lëkura është e hidratuar thellësisht, e rivitalizuar, më e dendur dhe me pamje rinore. Rezultatet arrihen me përdorim të rregullt në periudhë prej së paku 28 ditësh.

VEPRIME TË PROVUARA KLINIKISHT:
  • I mbush rrudhat e thella

  • Ngre dhe përforcon lëkurën

  • I ridizajnon konturat e lëkurës

  • Dëshmon efektin hidroristrukturues

  • E zmadhon sintezën e kolagjenit dhe elastinës

  • E zmadhon dhe e përforcon dukshëm lëkurën

Kompletoje rregjimin

KREM PËR SYTË CELL 2 CELL REPAIR
NGRE DHE TËRHEQ / EFEKT I SHPEJTË I LËKURËS SË LËMUAR / MBUSHJE E RRUDHAVE TË THELLA
TAIVA NEW SKIN KREM PËR SY
KUNDËR ËNJTJEVE DHE RRATHËVE TË ERRËTA / RISTRUKTURIMI I LËKURËS
MELHEM QETËSUES PAS RROJËS TAIVA MEN NEURO CELLULAR
ZGJIDHJE NEUROAKTIVE PËR PAS RROJËS PËR LËKURË TË NDJESHME
TAIVA MEN HYDRO ACTIVE POWER AFTER SHAVE BALM
AFTER SHAVE NEURO-ACTIVE & HYDRATING SOLUTION