Melhem qetësues pas rrojës TAIVA MEN NEURO CELLULAR

Pengon dhe anulon shenjat e inflamacionit neurogjen
Zgjidhje neuroaktive për pas rrojës për lëkurë të ndjeshme

Balsami qetësues për pas rrojës, TAIVA MEN NEURO CELLULAR me NEUTRAZEN™ sjell teknologjinë e lartë të neurokozmetikës, në bazë të lipoproteinave të cilat veprojnë si neuropeptidë antiinflamator. Ky balsam inovativ, terapeutik për pas rrojës është i formuluar që në mënyrë speciale ta qetësojë dhe mbrojë lëkurën e ndjeshme nga irritimi pas rrojës së lëkurës, nga tharja, plagët pre brisqet dhe e zvogëlon skuqjen e lëkurës. Përmban shea butter dhe e hidraton lëkurën që të sigurojë pamje më të shëndetshme të saj. Balsami pa alkool e freskon lëkurën, e zvogëlon tendosjen e saj dhe e zvogëlon ndjeshmërinë e lëkurës pas rrojës.

Veprime të provuara klinikisht:
  • Veprim i shpejtë i zvogëlimit të ndjenjës së lëkurës së djegur dhe të irrituar

  • E qetëson kruajtjen dhe e zvogëlon fërkimin!

  • E zvogëlon skuqjen e lëkurës!

  • E zvogëlon intensitetin e plasaritjeve nga brisku!

  • Ndjenjë më e mire gjatë rrojës!

  • Lëkura duket e revitalizuar dhe e freskët!

Kompletoje rregjimin

KREM PËR SYTË CELL 2 CELL REPAIR
NGRE DHE TËRHEQ / EFEKT I SHPEJTË I LËKURËS SË LËMUAR / MBUSHJE E RRUDHAVE TË THELLA
TAIVA NEW SKIN KREM PËR SY
KUNDËR ËNJTJEVE DHE RRATHËVE TË ERRËTA / RISTRUKTURIMI I LËKURËS
SERUM PËR FYTYRËN TAIVA MEN CELL 2 CELL REPAIR
SERUM PËR FYTYRË ME VEPRIM TË SHUMËFISHTË