BERRY SYMPHONY
ME KOKRRA GOXHI DHE MANA
PURE SENSATION
ME ALOE VERA DHE BAMBUS
FRESH ENERGY
ME MIKRO ALGA DHE KOMPLEKS MULTIVITAMINASH
SILK TOUCH
ME PROTEINAT E MËNDAFSHTA DHE EKSTRAKT TË FARËS SË PAMBUKUT
IMAGINE
KOMPLEKS MULTIVITAMINASH
SOFT & CARE
ME VAJ ARGANI, SHEA BUTËR DHE VAJ ULLIRI
AQUA SPLASH
ME ACID HIALURONIK DHE SHEA BUTËR
AQUA SPLASH
ME ACID HIALURONIK DHE SHEA BUTTER
SOFT & CARE
QUMËSHT PËR TRUPIN ME SHEA BUTTER

Prodhime inovative për kujdes për trupin

Koleksion mbresëlënës i xheleve/kremrave për dush dhe qumështit për trup, të cilët i plotësojnë nevojat e kujdesit të përditshëm për të gjitha llojet e lëkurës, të përshtatur me stilet e ndryshme të jetës.   

Lëkura është pasqyra e shëndetit dhe bukurisë sonë. Prandaj meriton kujdes të veçantë dhe të përhershëm. Edhe pse më tepër vëmendje i kushtohet lëkurës së fytyrës dhe qafës, shpesh nuk kushtojmë vëmendje të madhe për lëkurën e trupit dhe përdorim prodhime me cilësi më të ulët. Njohja e shprehive të mënyrës bashkëkohore të jetës ne ju bindim se nuk duhen shumë prodhime dhe kohë, që lëkura juaj të shkëlqejë me një bukuri dhe shëndet të mrekullueshëm.

Brendi Taiva përmban koleksion me prodhime inovative për kujdesin e lëkurës së trupit, të krijuar me përbërje të përzgjedhura me kujdes dhe me cilësi të lartë nga gjenerata e fundit në botën e industrisë kozmetike.
 

Surfaknate inovative

Koleksioni Taiva i prodhimeve për dush përdor gjeneratën e fundit të përbërjeve inovative me shkumë të cilat janë me prejardhje ekologjike, bioshpërbërëse dhe natyrore. Ato janë përbërjet aktive sipërfaqësore, më të buta, më të brishta (PEM) në treg të cilat krijojnë një shkumë të pasur kremi dhe pastrim të brishtë të lëkurës. Pas dushit lëkura është e trajtuar dhe e butë.

 
Pa parabenë

Parabenët janë konzervansët që përdoren më shpesh në prodhimet e kozmetikës të cilët futen shpejt në lëkurë dhe kanë aftësi të pengojnë aktivitetin e hormoneve. Studime të shumta shkencore dëshmojnë se kur parabenët reagojnë me UVB dritë diellore e dëmtojnë ADN-në dhe shkaktojnë plakje të parakohshme të lëkurës. Ne ju garantojmë se prodhimet TAIVA nuk përmbajnë parabenë, por vetëm risi, kujdes dhe bukuri.

Pa silikonë

Silikonët dhe derivatet e tyre janë bashkime sintetike të cilat përdoren më shpesh në prodhimet kozmetike. Bashkimi Evropian i klasifikon si përbërje të cilat e pengojnë funksionin e endokrinës dhe mund të shkaktojnë toksicitet riprodhues që mund të dëmtojë pjellshmërinë. Ne ju garantojmë se prodhimet TAIV nuk përmbajnë silikozë, por vetëm kujdes, përkushtim dhe përbërje të zgjedhura me kujdes.