TAIVA CELL 2 CELL REPAIR KREM DITE
MBUSHJE E THELLË E RRUDHAVE/ LËKURË E LËMUAR
KREM NATE TAIVA CELL 2 CELL REPAIR
MBUSHJE E RRUDHAVE TË THELLA / LËKURË E LËMUAR
KREM PËR SYTË CELL 2 CELL REPAIR
NGRE DHE TËRHEQ / EFEKT I SHPEJTË I LËKURËS SË LËMUAR / MBUSHJE E RRUDHAVE TË THELLA
SERUM PËR FYTYRË TAIVA CELL 2 CELL REPAIR
NGRE DHE TËRHEQ / I RIDIZAJNON KONTURAT E FYTYRËS / I AKTIVIZON PROTEINAT RINORE / I MBUSH RRUDHAT E THELA / E LËMON LËKURËN / KUJDES HIDRUES
TAIVA HYDRO ACTIVE PLUS KREM DITE
HIDRATIM / RISTRUKTURIM / LËMIM
TAIVA HYDRO ACTIVE PLUS KREM NATE
HIDRATIM / RISTRUKTUIM / LËMIM
TAIVA NEW SKIN KREM DITE
BARAZIM MOMENTAL I LËKURËS / LËMIM MOMENTAL / EFEKT I PËRKRYER PAS 14 DITËSH
TAIVA NEW SKIN KREM NATE
NJËTRAJTSHMËRI MOMENTALE I LËKURËS / LËMIM MOMENTAL / EFEKT I PËRKRYER PAS 14 DITËSH
TAIVA NEW SKIN KREM PËR SY
KUNDËR ËNJTJEVE DHE RRATHËVE TË ERRËTA / RISTRUKTURIMI I LËKURËS
TAIVA NEW SKIN SERUM INTENSIV PËR FYTYRË
LËKURË MË E BUTË MOMENTALE / VEPRIM MBULIMI MOMENTAL / E ZVOGËLON PIGMENTIMIN E LËKURËS / HIDRATIM / E PËRMIRËSON SHËNDETIN E LËKURËS SË LËMUAR / E ZVOGËLON EFEKTIN E AKNEVE / EFEKTI I PËRSOSJES PAS 14 DITËSH
TAIVA NEURO CELLULAR KREM QETËSUES
KREM QETËSUES PËR LËKURË TË PRIRË NDAJ IRRITIMIT DHE INFLAMACIONIT
KREM QETËSUES NATE TAIVA NEURO CELLULAR
KREM QETËSUES PËR LËKURË QË ËSHTË E PRIRUR NDAJ IRRITIMIT DHE INFLAMACIONIT
KREMI TAIVA NEURO LUMINOUS
ZVOGËLON PIGMENTIMIN E NJOLLAVE TË ERRËTA / E ZVOGËLON SIPËRFAQEN E NJOLLAVE TË ERRËTA
KREM PËR FYTYRË TAIVA URBAN SHIELD
ZVOGËLIM PM 2,5* I NGJITJES NË SIPËRFAQEN E LËKURËS / HELACION I METALEVE TË RËNDA / PAMJE E SHËNDETSHME E LËKURËS NË PERIUDHË PREJ 7 DITËSH / PENGON IRRITIMIN E INDUKTUAR PREJ NDOTJES DHE PLAKJEN E PARAKOHSHME
TAIVA MEN HYDRO ACTIVE POWER AFTER SHAVE BALM
AFTER SHAVE NEURO-ACTIVE & HYDRATING SOLUTION
MELHEM QETËSUES PAS RROJËS TAIVA MEN NEURO CELLULAR
ZGJIDHJE NEUROAKTIVE PËR PAS RROJËS PËR LËKURË TË NDJESHME
SERUM PËR FYTYRËN TAIVA MEN CELL 2 CELL REPAIR
SERUM PËR FYTYRË ME VEPRIM TË SHUMËFISHTË