Neurocosmetics

Smart cosmetics

Hi-Tech U.S.A licenced formula

ZAŠTO TAIVA

 

TAIVA koristi najsavremenije, naučno dokazane sastojke visokog kvaliteta i klinički testirane formulacije. Svi naši proizvodi su bez parabena i silikona, proizvedeni u EU po Američkoj licenci.

ZATO ŠTO PREVAZILAZIMO GRANICE TRADICIONALNE KOZMETIKE

ZATO ŠTO RAZUMEMO VAŠE ŽELJE I POTREBE

ZATO ŠTO ZNAMO POSLJEDNJE TAJNE O KOŽI

ZATO ŠTO SMO INSPIRISANI INOVACIJOM

ZATO ŠTO SMO VEĆ UŠLI U ERU NEUROKOZMETIKE

ZATO ŠTO NUDIMO NAPREDNU I PRISTUPAČNU NJEGU KOŽE

NEURO KOZMETIKA-PAMETNA KOZMETIKA ZA NOVI VIJEK

 

TAIVA koristi najsavremenije, naučno dokazane sastojke visokog kvaliteta i klinički testirane formulacije.

 

Naši proizvodi su dizajnirani da ponude naprednu njegu kože primjenom najnovih dostignuća u nauci kože i biotehnologiji/dermatologiji-što daje najbolje rezultate našim klijentima.

Tradicionalni kozmetički proizvodi sadrže velike molekule koji ne mogu da prodru u duboke slojeve kože, čime uglavnom utiču na/štite površinska  mjesta na koži (epitelni sloj) od stresa i štetnih faktora iz životne sredine.

TAIVA nudi niz inovativnih proizvoda koji prevazilaze granice tradicionalne kozmetike sa laganom teksturom, sposobnosti brzog upijanja i najvišim performansama u najdubljim slojevima kože.

Svi naši proizvodi su bez parabena i silikona, proizvedeni u EU po Američkoj licenci.

 
OPŠIRNIJE

Superiorna neuro-kozmetička tehnologija koja prevazilazi granice tradicionalne kozmetike

 
BEZ PARABENA

Parabeni su najčešće upotrabljavani konzervansi u kozmetičkim proizvodima koji lako prodiru u kožu i imaju sposobnost da ometaju djelovanje hormona. Brojne naučne studije pokazuju da kada parabeni reaguju sa UVB sunčevim zracima ometaju DNA i uzrokuju prijevemeno starenje kože. Uvjeravamo Vas da TAIVA proizvodi ne sadrže parabene, već samo inovacije, njegu i ljepotu.

BEZ SILIKONA

Silikoni i njihovi derivati su sintetička jedinjenja koja se najšire koriste u kozmetičkim proizvodima. Evropska Unija ih klasifikuje kao sastojke koji ometaju endokrine funckije i moguće uzroke reproduktivne toksičnosti koja može ugroziti plodnost. Želimo da Vam garantujemo da TAIVA proizvodi ne sadrže silikone, već mnogo posvećenosti i pažljivo odabrane sastojke.