Neurocosmetics

Smart cosmetics

Hi-Tech U.S.A licenced formula

ЗОШТО TAIVA

 

TAIVA користи најиновативни, научно докажани високо квалитетни состојки и клинички тестирани формулации.. Сите наши производи се без парабени и без силикони и се произведени во ЕУ под лиценца на САД.

ЗАТОА ШТО ГИ ПОМЕСТУВАМЕ ГРАНИЦИТЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНАТА КОЗМЕТИКА

ЗАТОА ШТО ГИ РАЗБИРАМЕ ВАШИТЕ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ

ЗАТОА ШТО ГИ ЗНАЕМЕ ПОСЛЕДНИТЕ ТАЈНИ ЗА КОЖАТА

ЗАТОА ШТО СМЕ ИНСПИРИРАНИ ОД ИНОВАЦИИ

ЗАТОА ШТО ВЕЌЕ СМЕ ВЛЕЗЕНИ ВО ЕРАТА НА НЕВРОКОЗМЕТИКАТА

ЗАТОА ШТО НУДИМЕ НАПРЕДНА И ДОСТАПНА НЕГА НА КОЖА

Неврокозметика – паметна козметика за новиот век

 

TAIVA ги користи најиновативните, научно докажани високо квалитетни состојки и клинички тестирани формулации.

Нашите производи се дизајнирани да понудат напредна нега на кожата со примена на најновите достигнувања во областа на науката за кожа и биотехнологијата / дерматологијата – обезбедувајќи најдобри резултати за нашите клиенти.

Традиционалните козметички производи содржат големи молекули кои не можат да навлезат во подлабоките слоеви на кожата, а со тоа влијаат / ги заштитуваат главно најповршинските места на кожата (епителниот слој) од стрес и оштетувања предизвикани од животната средина.

TAIVA нуди широка палета на производи кои ги надминуваат границите на традиционалната козметика и се со лесна текстура, брзо апсорбирачки својства и ултра-високи перформанси во најдлабоките слоеви на кожата.

Сите наши производи се без парабени и без силикони и се произведени во ЕУ под лиценца на САД.

 
Прочитај повеќе

Супериорна технологија за неврокозметика која ги надминува границите на традиционалната козметика

 
Без парабени

Парабените се најшироко користените конзерванси во козметичките производи кои лесно продираат во кожата и имаат способност да спречат хормонална активност. Бројни научни студии покажуваат дека кога парабените реагираат со UVB сончева светлина ја нарушуваат ДНК и предизвикуваат предвремено стареење на кожата. Ние ви гарантираме дека производите на TAIVA не содржат парабени, туку само иновации, нега и убавина.

Без силикони

Силиконите и нивните деривати се синтетички соединенија кои најчесто се користат во козметичките производи. Европската унија ги класифицира како состојки кои ја попречуваат ендокрината функцијата и може да предизвикаат репродуктивна токсичност што може да ја наруши плодноста. Ние ви гарантираме дека производите на TAIVA не содржат силикони, туку само многу грижа, посветеност и внимателно избрани состојки.