TAIVA CELL 2 CELL REPAIR ДНЕВЕН КРЕМ
ПОПОЛНУВАЊЕ НА ДЛАБОКИ БРЧКИ / МАЗНА КОЖА
TAIVA CELL 2 CELL REPAIR НОЌЕН КРЕМ
ПОПОЛНУВАЊЕ НА ДЛАБОКИ БРЧКИ / МАЗНА КОЖА
CELL 2 CELL REPAIR КРЕМ ЗА ОЧИ
ПОДИГНУВА И ЗАТЕГНУВА / БРЗ ЕФЕКТ НА МАЗНА КОЖАТА / ПОЛНЕЊЕ НА ДЛАБОКИТЕ БРЧКИ
TAIVA CELL 2 CELL REPAIR СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ
ПОДИГНУВА И ЗАТЕГНУВА / ГИ РЕДИЗАЈНИРА КОНТУРИТЕ НА ЛИЦЕТО / ГИ АКТИВИРА МЛАДЕШКИТЕ ПРОТЕИНИ / ГИ ПОПОЛНУВА ДЛАБОКИТЕ БРЧКИ / ЈА ИЗМАЗНУВА КОЖАТА / ХИДРА-НЕГУВА
TAIVA HYDRO ACTIVE PLUS ДНЕВEН КРЕМ
ХИДРИРАЊЕ / РЕСТРУКТУИРАЊЕ / ИЗМАЗНУВАЊЕ
TAIVA HYDRO ACTIVE PLUS НОЌЕН КРЕМ
ХИДРИРАЊЕ / РЕСТРУКТУИРАЊЕ / ИЗМАЗНУВАЊЕ
TAIVA NEW SKIN ДНЕВЕН КРЕМ
МОМЕНТАЛНО ИЗРАМНУВАЊЕ НА КОЖАТА/ МОМЕНТАЛНО ИЗМАЗНУВАЊЕ / СОВРШЕН ЕФЕКТ ПО 14 ДЕНА
TAIVA NEW SKIN НОЌЕН КРЕМ
МОМЕНТАЛНО ИЗРАМНУВАЊЕ НА КОЖАТА/ МОМЕНТАЛНО ИЗМАЗНУВАЊЕ / СОВРШЕН ЕФЕКТ ПО 14 ДЕНА
TAIVA NEW SKIN КРЕМ ЗА ОЧИ
ПРОТИВ ОТОЦИ И ТЕМНИ КРУГОВИ / РЕСТРУКТУИРАЊЕ НА КОЖА
TAIVA NEW SKIN ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ
МОМЕНТАЛНО ПОМАЗНА КОЖА / МОМЕНТАЛНО ДЕЈСТВО НА ПРИКРИВАЊЕ / ЈА НАМАЛУВА ПИГМЕНТАЦИЈАТА НА КОЖАТА / ХИДРИРАЊЕ / ГО ПОДОБРУВА ЗДРАВЈЕТО НА МАСНАТА КОЖА / ГО НАМАЛУВА ЕФЕКТОТ НА АКНИ / ЕФЕКТ НА УСОВРШУВАЊЕ ПО 14 ДЕНА
TAIVA NEURO CELLULAR SOOTHING
СМИРУВАЧКИ КРЕМ ЗА КОЖА СКЛОНА КОН ИРИТАЦИЈА И ВОСПАЛЕНИЕ
TAIVA NEURO CELLULAR SOOTHING
СМИРУВАЧКИ КРЕМ ЗА КОЖА СКЛОН КОН ИРИТАЦИЈА И ВОСПАЛЕНИЕ
TAIVA NEURO LUMINOUS КРЕМ
НАМАЛУВА ПИГМЕНТАЦИЈАТА НА ТЕМНИ ДАМКИ / ЈА НАМАЛУВА ПОВРШИНАТА НА ТЕМНИ ДАМКИ
TAIVA URBAN SHIELD КРЕМ ЗА ЛИЦЕ
НАМАЛУВА PM 2,5* ЛЕПЕЊЕ НА ПОВРШИНАТA НА КОЖАТА / ХЕЛИРАЊЕ НА ТЕШКИ МЕТАЛИ / ЗДРАВ ИЗГЛЕД НА КОЖАТА ВО ПЕРИОД ОД 7 ДЕНА / СПРЕЧУВА ИНДУЦИРАНА ИРИТАЦИЈА ОД ЗАГАДУВАЊЕ И ПРЕДВРЕМЕНО СТАРЕЕЊЕ
TAIVA MEN HYDRO ACTIVE POWER AFTER SHAVE BALM
AFTER SHAVE NEURO-ACTIVE & HYDRATING SOLUTION
TAIVA MEN NEURO CELLULAR SOOTHING БАЛЗАМ ЗА ПОСЛЕ БРИЧЕЊЕ
НЕВРО-АКТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ПОСЛЕ БРИЧЕЊЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА
TAIVA MEN CELL 2 CELL REPAIR СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ
СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ СО ПОВЕЌЕКРАТНО ДЕЈСТВО