Neurocosmetics

Smart cosmetics

Hi-Tech U.S.A licenced formula

ZAŠTO TAIVA

 

TAIVA koristi najsavremenije, naučno dokazane sastojke visokog kvaliteta i klinički testirane formulacije. Svi naši proizvodi su bez parabena i silikona, proizvedeni u EU po Američkoj licenci.

ZATO ŠTO PREVAZILAZIMO GRANICE TRADICIONALNE KOZMETIKE

ZATO ŠTO RAZUMEMO VAŠE ŽELJE I POTREBE

ZATO ŠTO ZNAMO POSLEDNJE TAJNE O KOŽI

ZATO ŠTO SMO INSPIRISANI INOVACIJOM

ZATO ŠTO SMO VEĆ UŠLI U ERU NEUROKOZMETIKE

ZATO ŠTO NUDIMO NAPREDNU I PRISTUPAČNU NEGU KOŽE

NEURO KOZMETIKA - PAMETNA KOZMETIKA ZA NOVI VEK

 

TAIVA koristi najsavremenije, naučno dokazane sastojke visokog kvaliteta i klinički testirane formulacije.

Naši proizvodi su dizajnirani da ponude naprednu negu kože primenom najnovih dostignuća u nauci kože i biotehnologiji/dermatologiji - što daje najbolje rezultate našim klijentima.

Tradicionalni kozmetički proizvodi sadrže velike molekule koji ne mogu da prodru u dublje slojeve kože, čime uglavnom utiču na/štite površinska mesta na koži (epitelni sloj) od stresa i štete iz životne sredine.

TAIVA nudi niz inovativnih proizvoda koji prevazilaze granice tradicionalne kozmetike sa laganom teksturom, sposobnosti brzog upijanja i najvišim performansama u najdubljim slojevima kože.

Svi naši proizvodi su bez parabena i silikona, proizvedeni u EU po Američkoj licenci.

 
OPŠIRNIJE

Superiorna neuro-kozmetička tehnologija koja prevazilazi granice tradicionalne kozmetike

 
BEZ PARABENA

Parabeni su najčešće korišćeni konzervansi u kozmetičkim proizvodima koji lako prodiru u kožu i imaju sposobnost da ometaju delovanje hormona. Brojne naučne studije pokazuju da kada parabeni reaguju sa UVB sunčevim zracima ometaju DNA i uzrokuju prevremeno starenje kože. Uveravamo Vas da TAIVA proizvodi ne sadrže parabene, već samo inovacije, negu i lepotu.

BEZ SILIKONA

Silikoni i njihovi derivati su sintetička jedinjenja koja se najšire koriste u kozmetičkim proizvodima. Evropska Unija ih klasifikuje kao sastojke koji ometaju endokrine funckije i moguće uzroke reproduktivne toksičnosti koja može ugroziti plodnost. Garantujemo Vam da TAIVA proizvodi ne sadrže silikone, već mnogo posvećenosti i pažljivo odabrane sastojke.